tirsdag 16. juni 2009

Om flystyrt, livet, fotball og alt det andre.

Javel, du leser denne bloggen ennå? Visste du ikke at den er så godt som parkert? Uansett, heldig for deg at du stakk innom i dag, for jeg har som du sikkert allerede har forstått nemlig skrevet noe. Og før jeg begynner på alt det tullet som jeg har tenkt å lire av meg nedenfor, kan jeg fortelle at jeg har lest en bok som kan være verdt en kikk. "Skuret" av William Paul Young - en fascinerende roman med lidelsens problem som tema. Veldig spennende tilnærming, og befriende lesning.

Men tilbake til tema; alt og ingenting. Jeg tar meg i å lure på hvordan et fly kan tilsynelatende bare gå i oppløsning midt over Atlanteren. Hvem var det som ikke hadde strammet den ene skruen, hvem var det som ikke hadde stengt den ene luka? Det må være noe surrealistisk, og jeg er glad jeg kan skrive om det heller enn å oppleve det.

Livet byr på så mangt. I dag har det bydd på en kanongod pizza. Noe av det beste med Bolivia er pizza fra Napoli (om man ser bort fra Pique Machu, Silpancho og Milanesa).

Jeg er litt fornærmet på Drillo. Hvorfor skulle han vende tilbake i et vikariat som varte akkurat like lenge som mitt opphold borte fra norske fotballkamper?

Sånn. Da er det levert. Et meningsløst innlegg som bare hjelper til å få luftet fingrene over tastaturet. Jeg kunne skrevet mye meningsfullt, men i avogtil er ingenting bedre enn å skrive uten mål og mening. Det er nesten litt mening i seg selv. Men neste gang lover jeg å holde rælet for meg selv;)

3 kommentarer:

Vibber`n i Farta sa...

Du skriver.
To minutter senere har du en kommentar.
Det burde vel være tegn nok til at du nettopp IKKE burde holde rælet ditt for deg selv, mener nå jeg. Ja til mere ræl!

Ingve sa...

Hei, så arti. Kor det går frk. Hollender? E Nederland verdt turen?

Vibber`n i Farta sa...

Nederland er bra! Helt klart =)